таблет

Портал за техника и технологии SetCombG.com

SetCombG.com е портален сайт за битова техника, климатици, настолни и преносими компютри, хардуер и софтуер, GPS и мобилни телефони, автомобили и технологии. Форумът към сайта е един от най-посещаваните с тематика битова техника в България.
Ако ви предстои покупката на уред - това е мястото, където ще намерите множество независими мнения, които ще ви помогнат да се ориентирате правилно.

PC Magazin - онлайн магазин за преносими, настолни компютри и периферия

Oнлайн магазин за преносими и настолни компютри, компоненти и периферия за тях. Сервиз в офиса или директно във Вашия дом от ерудирани специалисти.
Обслужване на ниво, съчетано с отлични цени.

Електронен четец на книги Readeri

Readeri е електронен четец на книги с енергоспестяващ, 7-инчов тъчскрийн дисплей с ниска яркост в режим на четене, който не натоварва очите при продължително ползване.
Readeri е последно поколение таблет-устройства, по-компактни от всички останали класове компютри комбинирайки функционалности, като гледане на филми, слушане на музика, получаване на имейли директно в устройството, инсталиране на игри и мн.др. Снабден е със сензор за ориентация и Wi-Fi .

Лаптопи таблети и фотоапaрати Plasico IT superstore

Plasico IT superstore е национален онлайн магазин,в който ще срещнете колосален избор и топ цени на всички модели от водещите производители на лаптопи, таблети, смартфони,компютри и фотоапрати предлагани с безплатна доставка за цяла България.

Oнлайн магазин за техника

toptechnika.com е сайт за онлайн търговия с техника, притежание на фирма Топинвест груп. Фирмата се занимава с внос на продукти от Румъния и е официален представител и вносител на марките Allview, Evolio и E-Boda.

Дигитален Център - Акесоари за всички мобилни устройства

Внос и дистрибуция на аксесоари за Apple, Samsung, HTC, Blackberry и други мобилни устройства. Официален Apple Reseller. Калъфи, зарядни, кейсове, иновативни устройства, поставки за коли, кабели и всичко останало за вашето устройство на едно място. Продажба на MacBook Pro Retina, iPad, iPod. Удароустойчиви и водоустойчиви калъфи. Най-качествените марки и изработка на аксесоари за вашето мобилно устройство.

Ardes BG Варна - Лаптопи, таблети, смартфони, компютри

Над 500 модела лаптопи! Таблети,смартфони,компютри,монитори,сервиз,ремонт и много други на гарантирано най-ниски цени във Варна и България!

Получавате най-изгодна цена в България*
Това стимулира много от нашите клиенти да закупуват техниката си от нас, тъй като могат да получат отлични цени без да губят време да търсят на други места. И ако случайно някъде Ви предложат, по-добра цена за същия продукт, ние ще направим нашата оферта най-добра.

Новотика 97 компютри и офис-техника

Компютри, офис-техника и касови апарати. Продажба, сервиз, консумативи. Компютри, лаптоп, таблет, GSM, монитори, принтери, мулти-функционални устройства, касови апарати,UPS, камери,охранителна техника,процесор, дънна платка, памет, твърд диск, оптични устройства, охладители, LAN, захранване, видеокарта, звукова карта, контролери, адаптери, превключватели, мултимедия, батерии, кабели, букси, DVR, аксесоари, инструменти, консумативи, канцелария и други.

Разпространи съдържание