Хартия

Green Office - Защото е лесно да бъдеш раличен

Безплатна доставка на рециклирани канцеларски материали офис консумативи и техника до Офиса. Защото е лесно да бъдеш различен с рециклирани продукти за твоите нужди. 3. Начини на плащане
В зависимост от Вашето желание плащането на цената на стоката може да бъде направено:

в брой при доставката на поръчката Ви на куриера в момента на получаването й;
авансово по банков път на база проформо фактура издадена от Нас;

Триада Компютърс ООД

Продажба на компютърна и офис техника, консумативи, касови апарати, POS обурудване, софтуер, презентационна техника и др. Консултации, проектиране и изграждане на локални и виртуални кабелни и безжични мрежи, сървъри, системи за видеонаблюдение, аудио/видео системи, домашно кино. Фискализация. Поддръжка и сервиз.

Дозатори, диспенсъри, сешоари за ръце ,ароматизатори, препарати

"КАТРИН МАКС" е фирма създадена през 1998 г. изцяло с български капитал и с дейност, насочена към прилагане на световните технологии и материали, необходими за поддържане на високо ниво на хигиена във всички сфери на обществения живот: хранително-вкусова промишленост, хотелиерство и ресторантьорство, здравни и образователни заведения,детски градини, административни и бизнес сгради и офиси и др.

Печат на Луксозни Пощенски Пликове

Луксозни пощенски пликове .Най-голямото разнообразие от разцветки,грамажи ,структури и покрития.Изискани медии за луксозни издания , картички, албуми.
Директен вносител на хартии и картони.опаковки за парфюмерийната промишленост, пощенски пликове , луксозна изработка.

Салфетки с печат

Salfetki s pechat.com предлага на своите клиенти производство на салфетки с фирмено лого до два цвята.
Видовете размери, които предлагаме са:
33x33 см., 30x30 см., 25x30 см.
Хартия:
мека и твърда 100% целулоза
Цветове на хартията:
Бяла, Жълта, Синя, Розова

Строителни материали във Варна

Строителна борса Корона ИМ предлага всички видове строителни и дървени материали, врати и пелети за огрев. Работим с Bulbrick, Technowood, Milesi Spa, Кроношпан, Tondach, Девня цимент и др

електронна борса за вторични суровини и отпадъци в България

Първата електронна борса за вторични суровини и отпадъци в България

Търговия с:
скрап цени, пластмаса, хартия, метал, гуми, масла, велпапе, ldpe, hdpe, pet, pvc, алуминии, стомана, желязо, акумулатори, батерий, цветни метали, мед, вторични суровини, стреч фолио, фолия, найлон, рециклиране материали, гранулат, гранули, флейкс, цени скрап, екология, еко

Ръчно направено подаръци и украси от хартия - квилинг, оригами, кусудама

Podariorigami.com е уеб сайтза приготвянето на лебеди от хартия.
В podariorigami.com нашите симпатизанти ще имат удобен случай да разберът вълнуващи факти за хартиените изкуства като оригами, кусудама и квилинг.
Също така ще можете да попаднете на много интересни предложения за дарове , с които да доставите радост на вашите обичани личности.
За тези, които имат страст да запълват времето си с това метод, предоставяме подробни указания за упростено и моментално приготвянето на оригами.

Разпространи съдържание