хижи

Почивка

Интересни места за туризъм и почивка, туристически дестинации в България и по света. Много интересна и полезна информация събрана на едно място и напълно достъпна за всеки посетител на уеб адреса.

Хотели, къщи за гости, вили

hotel-in-bulgaria.com предоставя подробна информация за множество хотели, къщи за гости, апартаменти, хостели, апарт-хотели и вили в България. За всеки обект се публикува следната информация: богат снимков материал, подробно описание на обекта, видовете стаи и услуги, възможности за забавления и спорт в близост, описание и карта с точно местоположение, данни за директен контакт с обекта и др.

Туризъм и места за почивка

Почивка и туризъм в България, Европа и света. Актуални туристически дестинации и горещи оферти за почивка. Интересни статии, пътеводители и топ класации на различни туристически места и обекти. Голям каталог с хотели, къщи за гости, вили и хижи в България. Екскурзии и почивка в Гърция, Турция, Италия, Испания, Германия, Белгия, Холандия, Франция, Англия и др. Предложения за пътуване и почивка на море или на планина в китни български градчета, курорти, села, интересни маршрути и природни забележителсности.

Планините.eu - Портал за българските планини.

Планините.еu е портал посветен на планините в България. Тук ще намерите информация за хижи, маршрути, върхове, пещери, водопади и други забележителности в Рила, Пирин, Стара Планина, Родопи.

Селски туризъм в България

Добре дошли на страницата за Селски туризъм в България. Тук ще намерите много полезна информация за селски туризъм - статии, новини, анкети и много други. Също така тук ще можете да се възползвате от обширен каталог на хотели, вили и къщи за гости предлагащи селски туризъм в България.

Недвижими имоти

Обяви за недвижими имоти от всички агенции и частни лица, най-изгодните оферти и продажби. Категории - къщи, хижи, бунгала, гаражи, замъци, вили, ферми, жилищни сгради, търговски обект, бизнес сгради, земя, апартаменти, офиси, индустриални сгради, други.

Разпространи съдържание