хлебарки

Дезинфекция, дезинсекция и дератизация на помещения

Ние от „Агроинсект“ вярваме, че всеки трябва да е най-добър в това което прави, независимо какво е то, за нас това нещо са дезинфекцията, дезинсекцията и дератизацията. Стремим се винаги да предлагаме на нашите клиенти – настоящи и бъдещи, най-качествените услуги.

Хлебарки

Унищожаване на хлебарки и други вредители. ДДД защита от вредители. Пръскане хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, плъхове, мишки, оси, комари и други. Препарати против хлебарки, отрова мишки.

Newfreshmall.com - Онлайн магазин

Newfreshmall.com предлага: детски играчки – детски колела, детски колички, детски креватчета, битови електроуреди за кухнята и дома, таблети и аксесоари за тях, gsm аксесоари, лаптопи, соларни продукти – фенери, стоки за дома - вази, мартеници, сервизи и съдове, дистанционни, зарядни, камери и фотоапарати, фоторамки и много други.

Унищожаване на хлебарки без почивен ден

Основната работа на Пест Кеър ООД е унищожаването на мишки и всички други инсекти и гризачи, с които се сблъскваме в ежедневието. Пест Кеър оперира в сферата на ДДД дейностите и извършва дезинсекция срещу хлебарки от април 2009 година. От тогава фирмата е записана в МЗ и се води на отчет в РИОКОЗ (ХЕИ), които следят работата на всички ДДД организации.

Разпространи съдържание