хомеопатия

Интегративна медицина

Медицински център "Хирон-София": първият по рода си в България Център за нтегративна медицина: хомеопатия, СКЕНАР терапия, аура-сома терапия, медискрин диагностика, детоксикация на организма, Бах терапия, Рейки курсове, безплатни обучителни лекции

Хомеопатията - медицината на бъдещето

На тази страница може да получите информация за начина на действие на хомеопатията както и представяне на създадената от д-р Димитров ефективна терапия на зависимости – наркотични и ненаркотични.

Онлайн аптека marvi.bg – добрият партньор

За да отговори на високите изисквания на клиентите, онлайн аптека marvi.bg поддържа партньорство с едни от най-големите професионалисти в областта на медицината и козметиката, като Aboca, AboPharma, Actavis, Adidas, Adipfarm, Agent Provocateur и други. Ние постоянно следим развитието на продуктите и се стремим да дадем най-доброто на нашите лоялни клиенти.

Българската он - лайн аптека

Интернет аптека Дара : при нас може да поръчате от богат избор на хранителни добавки, козметика, билки, санитария, лекарствени препарати отпускани без лекарско предписание, ароматерапия - етерични масла, ароматерапевтични балсами.

Алтернативна медицина и здравни консултации

Хомеопатичен преглед, здравни и оздравителни консултации,специализирана ирисова диагностика, консултации относно хранителните добавки и ползите от тях, изготвяне на индивидуални оздравителни програми, алтернативна медицина, хомеопатичен преглед

Хомеопатично лечение от специалисти. Диагностика и хомеопатични лекарства

Хомеопатията е метод на лечение, които лекува целия организъм и го укрепва за да може да той да си създаде защита срещу болестта и да я пребори. Този метод често се характеризира като "нежна медицина", защото не вреди и не натоварва тялото. При него липсва опасност от натрупване на вредни химикали в организма.

Разпространи съдържание