Черно море

Gramofona.com

Новини за Бургас, България и света. Представя обществения, политически и социален живот на морските хора.Форумите на сайта ще бъдат място на оживени дискусии между морските хора, живеещите във вътрешността на страната и всички българи, които са напуснали пределите на България, но продължават да се вълнуват от случващото се у нас.

Хотел Астра Варна

Хотел Астра Варна е разположен в идеалния център
на гр. Варна. Хотел „Астра” предлага на своите гости 8 двойни стаи и 2 студия, уютно обзаведени за Вашия комфортен престой.
Всяка стая разполага със самостоятелна баня и санитарен възел.

Акомодейшън България

Акомодейшън България - Интернет каталог на хотели и квартири в България. Направете вашата резервация online!
хотел, квартири, резервации, стая, единична стая, двойна стая, апартамент, студио, вила, ваканция, почивка, море, Черно море, черноморие, Созопол, Несебър, Свети Влас, Черноморец, Слънчев Бряг, Царево, Ахтопол, Поморие

Е-мейл: office@accommodation-bg.com
Телефон: 0885 04 60 80

Пиратите на черно море

Пиратите на Черно море е игра, в която стотици пирати, всеки със своята собствена воля и живот, въздейства върху решенията Ви за построяването на град и възможността Ви за изграждането и управляването на пиратска империя. Вие поемате контрол, като градоначалник на новооснования пиратски град и стартирате единствено с малко пари и шепа земя. За щастие, Вие ще се сдобиете с процъфтяващ пиратски метрополис и ще имате много забавни мигове междувременно.

Община Цар Калоян

Град Цар Калоян е административен център на община Цар Калоян и през него минава една от първите железопътни линии у нас – Русе - Варна. Тя свързва река Дунав с Черно море, което я прави важна в стратегическо отношение. Общината е част от област Разград, Североизточна България. Близките общини са Ветово, Разград, Иваново, Опака, Две могили и Попово. В границиге й са общо 3 населени места с население до 2011 г. 6192 души и територия от 233 093 дка. Адрес на административната сграда на община Цар Калоян: пл. Демокрация 1, телефон: 084/ 242238.

Разпространи съдържание