чужбина

Работа в Англия

Форум за студентски бригади в Англия и САЩ. Работа в чужбина. Work and travel.
Галерия със снимки от студентски бригади. Информация за фирми и ферми. Всичко, което е свързано с работата в чужбина и най-вече за студентските бригади в Англия и САЩ.

Следване в Германия

Сега уреждането на документи за кандидатстване и прием в колежи и университети в Германия, Испания, Швеция и много други страни от Европа е много бързо и лесно с услугите на Студентски компас.

Автомобили под наем

Предлагаме ви евтини автомобили под наем за територията на България и чужбина. В сайта ще намерите пълна информация за предлаганите автомобили под наем, а е предвидена и възможност за онлайн резервация на автомобили, както и за осигуряване на автомобил. За повече информация посетете нашия сайт.

Обяви за работа

В този сайт ви предлагаме на едно място много и качествени обяви за работа. От вас зависи коя ще изберете и коя ще ви е от полза, но ние се стараем да ви дадем само най-доброто. Късмет в търсенето на нова работа и дано ние успеем да помогнем в това начинание.

В помощ на родителите на болни деца

Рубриката, в която всеки родител, който има болно детенце и има нужда от информация за лекари в чужбина, за набиране на средства може да задава въпроси. Много ще се радвам ако мога да помогна .Надявам се всички, които подкрепяха Габи да ме подкрепят и в това начинание.

ЗАЩОТО ЗАЕДНО МОЖЕМ !

Техниката Днес

Уеб сайтът съдържа полезна информация за пазаруването онлайн от чужбина на техника. Онлайн каталога е подходяшо решение за всички, които са заинтересувани от евтиното пазаруване онлайн, но имат нужда от помощник в това начинание.

Туристическа агенция Радиса тур – правим любимите Ви места още по-достъпни

Туристическа агенция Радиса тур предлага богата гама от екскурзии на море и планина по всички дестинации. Групови и индивидуални екскурзии в България и чужбина. Бизнес пътувания. Специални предложения за ученици и студенти.

Туристическа агенция РАДУГАТУРС

Туристическа агенция РАДУГАТУРС е лицензиран туроператор и турагент с удостоверение № PKK -01-6161
- Специализирана в организирането на Зелени училища, Летни лагери, Ученически партита и екскурзии
- Топ оферти за екскурзии, почивки и уикенди в Русия
- Екскурзии със самолет, автобус или с кораб до всяка точка на Земята
- Почивка и релакс в най-добрите и съвременни СПА центрове на нашите балнео, морски или планински курортиirlii

Туристическа агенция Нимекс Турс

Екскурзии до райски кътчета в Българи и чужбина Ви предлага туристическа агенция Нимекс турс. Организираме почивки на море, планина, семейни и индивидуални пътувания, екскурзии за деца и Бизнес туризъм. Предлагаме круизи, самолетни и автобусни програми по цял свят – Рим, Венеция, Париж, Виена, Малдивите, Дубай и много други. Възползвайте се от достъпните и разнообразни оферти на нашата агенция. Очакваме Вашите резервации!
Бургас,бул.Демокрация 54
тел:056960851

Little Big Traveler - един сайт за пътешествия

Little Big Traveler е един сайт за пътуване в България и по света. Съдържа интересни статии за различни места и забележителности. Сайтът има голяма галерия, която съдържа много снимки. Сайтът предлага полезна информация за различни дестинации в България и в чужбина. Да пътуваме по света и да се забавляваме заедно. Заповядайте!

Разпространи съдържание