klimatici

Климатици Варна

Климатици и климатична техника за Варна и региона. Конкурентни цени, професионални и бързи монтажи.
Японски инверторни климатици Daikin,Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, Sharp, Toshiba. Професионални консултации, безплатен оглед. Сплитове, мултисплитове, VRV

Ви Макс климатици, София

Климатици Ви Макс, София-водещи марки, промоции, най-новото от света на климатичното оборудване, монтаж и сервиз, акуратно обслужване, безплатен оглед, новини и съвети за поддръжка на Вашия климатик. Daikin, Hitachi, Samsubg, Toshiba, Fuji, Panasonic, Osaka, LG, Fujitsu и др.

Климатици Варна - от Сплит Сервиз

Климатици от Сплит Сервиз. Професионален монтаж, ремонт и поддръжка на климатична техника. Всичко за климатизацията на Вашият Дом, Офис, Магазин и Вила. Реномирани марки климатици, безплатен оглед и консултации. Гаранционен, следгаранционен и абонаментен сервиз за климатична техника. Вашият Комфорт е важен за нас! Сплит Сервиз ООД е оторизиран дистрибутор на климатици Daikin и представител и сервиз на TCL за гр.Варна и региона.

климатици

ПМ ГРУП БГ ООД е фирма с основна предметна дейност сервиз, поддръжка, продажби, доставки и монтаж на климатизатори и климатична техника за град София.Евтини климатици AUX са добро решение за охлаждане през горещото лято. PM GROUP BG предлага цялата гама климатици AUX.
PM GROUP BG предлага най - евтините климатици Neo с компресор Toshiba в град София

Климатици – София

При нас ще откриете най-висококачествените климатици и климатична техника на достъпни цени. Фирма Europe Clima е с дългогодишен опит в продажбата на климатици и държи изключително много на прецизното и коректно обслужване на нашите клиенти.

Разпространи съдържание