laptop

Лаптоп от Топлаптоп.Бг

Лаптоп от WWW.TOPLAPTOP.BG предлага маркови лаптопи, нетбук и аксесоари.. Възможност за закупуване на преносим компютър на изплащане. Топ цени за лаптопи, върхът на обслужването! Безплатна доставка на лаптоп.

Лаптопи от Топлаптоп.Бг

Лаптоп от WWW.TOPLAPTOP.BG предлага маркови лаптопи, нетбук и аксесоари.. Възможност за закупуване на преносим компютър на изплащане. Топ цени за лаптопи, върхът на обслужването! Безплатна доставка на лаптоп.

Дилър Директ ЕООД - дистрибутор на Dell и Cyber Power за България

Внася и предлага пълната гама продукти на Dell и CyberPower:
лаптопи, компютри, монитори, сървъри, принтери и консумативи, UPS - непрекъсваеми захранващи устройства, аксесоари за лаптопи.

Портал за техника и технологии SetCombG.com

SetCombG.com е портален сайт за битова техника, климатици, настолни и преносими компютри, хардуер и софтуер, GPS и мобилни телефони, автомобили и технологии. Форумът към сайта е един от най-посещаваните с тематика битова техника в България.
Ако ви предстои покупката на уред - това е мястото, където ще намерите множество независими мнения, които ще ви помогнат да се ориентирате правилно.

Алтер ЕООД

Продажба и сервиз на комютърна техника. Нова и втора употреба. Работим с активно с Hewlett Packard, DELL, Canon, IBM, ASUS, Microsoft и др. Абонаментно сервизно обслужване на фирми. Изграждане на компютърни мрежи и комуникационни решения. Мрежи с домейн организация предимно с Microsoft продукти. Презареждане на тонер касети за лазерни принтери. Фирма Алтер ЕООД е представител на Kaspersky Lab. за Плевен и региона. Като допълнителни дейности предлагаме - Изработка на Интернет сайтове, включително с бази данни, Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение.

Станком

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени на предлаганите продукти и бързи доставки.
Отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти за лаптопи, настолни компютри и периферия.

Лаптопи от Bul-Market.com

Лаптоп магазин. 500 модела лаптопи HP Acer Dell Lenovo и 1000 Laptop чанти и аксесоари. Гаранция за цена и произход. Вземи лаптоп от магазина или с безплатна доставка.

Разпространи съдържание